Uşak Belediyesi'nden suya flaş indirim

26-11-2018

Uşak Belediye Meclisi’nde gerçekleştirilen 2019 bütçe görüşmelerinde alınan flaş kararla suya indirim getirildi. Uygulama 1 Ocak itibariyle başlıyor.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programına en hızlı refleks gösteren ve sosyal tesislerinde yüzde 10 indirime giden Uşak Belediyesi, bütçe görüşmelerinde önemli bir karara daha imza attı.  Enflasyonla Topyekûn Mücadeleye destek olmak adına oy birliğiyle alınan kararla su fiyatlarında indirime gidildi. 2019 bütçelerinin görüşüldüğü Uşak Belediye Meclisi’nde 2018 su bedellerinegöre suya yüzde 20’lik bir indirim kararı alındı.Alınan karar 1 Ocak 2019 itibariyle faturalara yansıyacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “İstedik ki bu mücadeleye Uşak Belediyesi olarak tam destek verelim ve vatandaşımızın bütçelerine destek olalım.  Onların bir nebze olsun bu ekonomik sıkıntıda rahat etmeleri anlamında yüzde 20’lik ciddi bir su indirimini kararlaştırdık.” dedi.

BİRLİK MESAJI

“Ekonomik bir saldırı altındayız ve bu güzel ülke hepimizin” diyen Başkan Nurullah Cahan, “Bu saldırıya karşı asla pes etmedik, etmeyeceğiz. Bu saldırıyı püskürtüp İnşAllah daha güzel günler yaşayacağız. Halkımızın daima yanındayız. Tüm şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz.” diye konuştu.

Uşak Belediye Meclisi olarak güzel bir kararın alındığına işaret eden Cahan, tüm partilerin mensubu Belediye Meclisi Üyelerine teşekkür ederek sözlerini şöyle noktaladı:

“Uşak’ta birlik ve beraberlik hakim. Uşak Belediyesi olarak halkımızın sıkıntılarına daima kulak verdik ve onların bütçesini doğrudan etkileyen suya yönelik de önemli bir karar verdik. Daima halkımızın yanındayız.”

İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi Engelli Kızın Hayaline Ev Sahipliği Yaptı Uşak Belediyesi'nden Atlı Cirit Spor Kulüplerine Destekler Devam Ediyor 12 YILLIK HASRET SONA ERDİ. 'O YOL' ARTIK UŞAKLILARIN HİZMETİNDE Uşak Merkezden Hatice Çoban ASIRLIK SANAT MİRASLARI UŞAK BELEDİYESİNE EMANET UŞAK BELEDİYESİ KÜÇÜKLER İÇME SUYU ARITMA TESİSİ AVRUPALI MİSAFİRLERDEN TAM NOT ALDI "TÜRK SİYASETİNDE YENİ DÖNEM ŞİFRELERİ" PANELİ UŞAK'TA GERÇEKLEŞTİRİLDİ UŞAK BELEDİYESİ MEVLİD KANDİLİ MÜNASEBETİYLE UŞAKLILARA LOKMA İKRAM ETTİ Ünlü YouTuber Bir Günlüğüne Uşak Belediye Başkanı Oldu Uşak'ta 80 Bin Karanfille Anlamlı Etkinlik
uşak uşak belediyesi nurullah cahan su indirim