UŞAK MARANGOZLAR ESNAF ODASI KAPADOKYA'YA GÖNDERİLDİ

7-11-2018

Sivil toplum örgütleri ve esnaf odalarıyla zaman zaman düzenlediği çeşitli yurt içi gezileriyle kültürel hafızayı diri tutan Uşak Belediyesi bu kez Uşak Marangozlar Esnaf  Odasını ve ailelerini  Kapadokya’ya gönderdi.

15 Temmuz Şehitler Meydanı’ndan hareket eden 180 kişilik ekip geziden dolayı duydukları memnuniyetleri dile getirip Başkan Cahan’a ve Uşak Belediyesi’ne teşekkür etti. Yıl içerisinde bir çok esnaf odasının kültür turlarına çıkmasına vesile olan Uşak Belediyesi, desteklerini arttırarak sürdürüyor.

Uşak Marangozlar Esnaf Odası ve ailelerinin katıldığı Kapadokya gezisi öncesi grup adına söz alan Uşak Marangozlar Odası Başkanı Ünal Akçura, ‘’Biz üyelerimizi ailelerini Kapadokya göndermesi için belediyemize talepte bulunduk. Allah razı olsun belediye başkanımız bizi kırmadı ve talebimizi yerine getirdi. Uşak Belediyesi esnaf odalarına yaptığı desteklerle adından sıkça söz ettiriyor. Emeği geçen herkese ve özellikle Başkanımız Nurullah Cahan’a çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Uşak Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ünal’ın yolcu ettiği grup Kapadokya’ya doğru yola çıktı.

Son Düzenlemeler: 08 Kasm, 2018
İlgili İçerikler: UTAŞ EKİPLERİNİN HUMMALI ÇALIŞMASIYLA UŞAK KAR KIŞA TESLİM OLMADI UŞAK BELEDİYESİ KÜLTÜREL MİRASLARINA SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDİYOR UŞAK'TA EL EMEĞİ GÖZNURU ESERLER GÖRÜCÜYE ÇIKTI ŞEHİT MUHSİN YAZICIOĞLU UŞAK'TA UNUTULMADI UŞAK ESNAF ve SANATKÂRLAR ODALARI BAŞKANLARI'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ Ayşe Özdemir, Hatice ve Ali Yeşilkuşak Uşak Belediyesi Engelli Kızın Hayaline Ev Sahipliği Yaptı Uşak Belediyesi'nden Atlı Cirit Spor Kulüplerine Destekler Devam Ediyor 12 YILLIK HASRET SONA ERDİ. 'O YOL' ARTIK UŞAKLILARIN HİZMETİNDE Uşak Merkezden Hatice Çoban
uşak uşak belediyesi nurullah cahan gezi tur kapadokya marangozlar odası