Birbirinden Değerli Uşak Fotoğrafları Görücüye Çıktı

3-02-2017

Birbirinden Değerli Uşak Fotoğrafları Görücüye Çıktı

Uşak Belediyesi ve 1 Kare Fotoğraf Sanatçıları Derneğinin ortaklaşa düzenledikleri Foto Safari ilk etap fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Foto Safari İlk Etap’ı 20 Ekim-20 Kasım tarihleri arasında yapıldı ve 60 kursiyere sahada eğitim verildi. 25-26 Aralıkta ise safari fotoğraf çekimleri gerçekleştirildi. Bugün itibariyle de fotoğraf sergisi ziyaretçilerine kapılarını açtı. Tamamı Uşak’a ait olan fotoğraflar bir hafta boyunca Atatürk Kültür Merkezi’nde sergilenmeye devam edecek. Açılışa Uşak Valisi Ahmet Okur, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Uşak Fotoğraf Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Ömer Önal, üyeler ve sanatseverler katıldı.

Açılıştan önce konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak’a ait değerlerin sergileneceği fotoğraf sergisinin açılışını yaptıklarını belirterek, “Bu oluşuma katkı veren Fotoğraf Sanatkarları Esnaf Odasına, 1 Kare Fotoğraf Sanatçıları Derneğine ve katılımcılara teşekkür ederim. Şehrimiz keşfedilmeyi bekleyen bir hazine gibi tarihi ve doğal güzellikleri içinde barındırıyor. Kursiyerlerimizde bu değerleri fotoğraf olarak sergileyerek Uşak kamuoyuna sunuyor. Arkadaşlarımız başarılı bir işe imzalarını attılar. Mayıs ayı içerisinde de tarihi, kültürel ve doğal değerlerimizi profesyonel bir şekilde ortaya koyarak Ulusal Foto Maraton etkinliğini düzenlemeyi planlıyoruz” ifadesini kullandı.

Uşak Valisi Ahmet Okur ise, “Uşak’ın tanıtılması ve değerlerinin bilinmesi adına yapılan bu tür çalışmalar önemli yere sahiptir. Bizlerde turizm pazarında Uşak’ı en iyi şekilde tanıtarak en iyi noktalara getirme çabası içerisindeyiz. 60 kursiyerimiz güzel fotoğraflar çektiler ve sertifikalarını alacaklar. Emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Konuşmaların ardından kursiyerlere katılım belgeleri verildi ve serginin açılışı gerçekleştirildi.

İlgili İçerikler: Genç Kuşak Yaz Okulu Tatilin Neşesine Neşe Katacak Uşak Belediyesi ile Çevre Dostu Faaliyetler Güç Kazanıyor Uşak Merkez Kemalöz Mahallesi'nden Nurullah Özdemir UŞAK'TAN YÜKSELEN DEĞERLİ SES HAYRANLARIYLA BULUŞACAK Genç Kuşak Fest'te Düzenlenen Yarışmalarda Dereceye Girenlere Ödülleri Verildi Uşak Merkez Karaağaç Mahallesi'nden Mustafa Uğuz Uşak Eşme İstasyon Mahallesi'nden Yadikar Peker Uşak Merkez Fevzi Çakmak Mahallesi'nden Ömer Aydın Türüdü Uşak Merkez Fevzi Çakmak Mahallesi'nden Fatma Uzun Uşak Merkez Atatürk Mahallesi'nden Mahmut Güngör
uşak uşak belediyesi nurullah cahan fotoğraf sergisi foto safari