Haberler

Birbirinden Değerli Uşak Fotoğrafları Görücüye Çıktı

3557
3-02-2017

Birbirinden Değerli Uşak Fotoğrafları Görücüye Çıktı

Uşak Belediyesi ve 1 Kare Fotoğraf Sanatçıları Derneğinin ortaklaşa düzenledikleri Foto Safari ilk etap fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Foto Safari İlk Etap’ı 20 Ekim-20 Kasım tarihleri arasında yapıldı ve 60 kursiyere sahada eğitim verildi. 25-26 Aralıkta ise safari fotoğraf çekimleri gerçekleştirildi. Bugün itibariyle de fotoğraf sergisi ziyaretçilerine kapılarını açtı. Tamamı Uşak’a ait olan fotoğraflar bir hafta boyunca Atatürk Kültür Merkezi’nde sergilenmeye devam edecek. Açılışa Uşak Valisi Ahmet Okur, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, Uşak Fotoğraf Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Ömer Önal, üyeler ve sanatseverler katıldı.

Açılıştan önce konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak’a ait değerlerin sergileneceği fotoğraf sergisinin açılışını yaptıklarını belirterek, “Bu oluşuma katkı veren Fotoğraf Sanatkarları Esnaf Odasına, 1 Kare Fotoğraf Sanatçıları Derneğine ve katılımcılara teşekkür ederim. Şehrimiz keşfedilmeyi bekleyen bir hazine gibi tarihi ve doğal güzellikleri içinde barındırıyor. Kursiyerlerimizde bu değerleri fotoğraf olarak sergileyerek Uşak kamuoyuna sunuyor. Arkadaşlarımız başarılı bir işe imzalarını attılar. Mayıs ayı içerisinde de tarihi, kültürel ve doğal değerlerimizi profesyonel bir şekilde ortaya koyarak Ulusal Foto Maraton etkinliğini düzenlemeyi planlıyoruz” ifadesini kullandı.

Uşak Valisi Ahmet Okur ise, “Uşak’ın tanıtılması ve değerlerinin bilinmesi adına yapılan bu tür çalışmalar önemli yere sahiptir. Bizlerde turizm pazarında Uşak’ı en iyi şekilde tanıtarak en iyi noktalara getirme çabası içerisindeyiz. 60 kursiyerimiz güzel fotoğraflar çektiler ve sertifikalarını alacaklar. Emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Konuşmaların ardından kursiyerlere katılım belgeleri verildi ve serginin açılışı gerçekleştirildi.

0.0
Son Düzenlemeler: -/-
İlgili İçerikler: ÇARŞI UŞAK'TA ÇALIŞMALAR HIZ KAZANIYOR UŞAK BELEDİYESİ ÜRETEREK TASARRUF EDİYOR GENÇ KUŞAK İLE SÖZ GENÇLERDE Uşak Merkez Unalan Mahalle Sakinleri'nden Hasan Çelik TÜRKİYE'NİN YERLİ OTOMOBİLİ TOGG UŞAK HALKIYLA BULUŞTU UŞAKLI SPORCULAR ALTYAPI KAMP MERKEZİ'NE KAVUŞUYOR Uşak Merkez Karaağaç Mahallesi Sakinlerinden Emine Yüksel Uşak Banaz Şehitler Mahallesi'nden Ayşe Yüksel UŞAK BELEDİYESİ ŞEHİR TİYATROSU İSTANBUL'DAN ÖDÜLLE DÖNDÜ BAŞKAN ÇAKIN'DAN GENÇ KUŞAK'A BAYRAM HEDİYESİ
uşak uşak belediyesi nurullah cahan fotoğraf sergisi foto safari