Uşak Belediyesi 6 branşta yaz okulu açıyor

31-05-2018

Uşak Belediyesi, yaz aylarını kentte geçirecek minikler için hem eğitici hem de eğlendirici dopdolu bir yaz okulu programı hazırladı. Kurslar için başvurular başladı.

Uşak Belediyesi Spor işleri Müdürlüğü’nün her yıl düzenlediği yaz okulları bu sene 6 dalda birden açılıyor. Yüzme, karate, tenis, futbol, jimnastik ve basketbol branşlarında düzenlenecek kurslarla minikler keyifli ve eğitici bir yaz geçirecek.

Uşak Belediyesi tarafından düzenlenen spor kurslarına başvuracak olan gençler içinse tarih belli oldu. 21 Mayıs-22 Haziran tarihleri arasında Uşak Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nden başvurular alınacak. Beş branşta 7-14 yaş arası çocukların katılacağı derslere, yalnızca jimnastik alanında 6-12 yaş aralığındaki öğrenciler kabul edilecek. Yüzme birinci dönem kursları 19 Haziran- 13 Temmuz, diğeriyse 2 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

Yakaladığı üst üste iki şampiyonlukla futbol meşalesini elinde tutan şehrin gururu Uşakspor kurslarda gençlerin yanında olacak. Futbol alanındaki eğitimler UTAŞ Uşakspor’un deneyimli kadrosu eşliğinde Huzurkent Altyapı Tesislerinde gerçekleştirilecek.

Başkan Cahan: Yaz dönemi çocuklarımız için dolu dolu geçecek

Gençlerin sosyal faaliyetlerine büyük bir önem verdiklerini ve yaz aylarını dolu dolu geçirmelerini sağlayarak gelişimlerini desteklemeyi hedeflediklerini söyleyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Yaz okulları bu yıl da güzel heyecanı beraberinde getirecek.” dedi.

Her mevsimin Uşak Belediyesi tarafından yapılan bu tarz eğitim ve etkinliklerle ayrı bir değer kazandığını ifade eden Başkan Cahan, “Kış döneminde açtığımız sanatsal ve kültürel alanlardaki kurslarımıza yönelik gördüğümüz büyük ilgi bizi çok memnun etti. Nasıl ki ailelerimiz çocukları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyorsa bizler de onları evlat biliyor ve Uşak Belediyesi olarak dolu dolu bir yaz hazırlıyoruz. Bu yaz için miniklerimize farklı alanlarda 6 kurs hazırladık. Profesyonel spor hocaları eşliğinde çocuklarımız geleceğe emin adımlarla ilerleyecek. Bu sene şampiyon olan şehrimizin takımı UTAŞ Uşakspor’un teknik heyeti futbol kurslarında geleceğin parlayan yıldızlarını arayacak. İnanıyoruz ki şehrimizden gelecek yıllarda spora damgasını vuracak gençlerimiz çıkacak. Birbirinden güzel etkinliklerle çocuklarımızın huzurlu ve mutlu bir yaz geçirmelerini diliyorum.” dedi.

İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi 2019 Yılı Kadrolu İşçi Alımı Sözlü Sınav Sonuç Tutanakları UŞAK'IN GURURU KARATECİLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NDAN DERECE İLE AYRILDI AVRUPA KÜLTÜREL MİRASI GELENEKSEL OKÇULUK EU- ARCHERITAGE PROJESİ'NİN AÇILIŞ TOPLANTISI UŞAK'TA GER UŞAK BELEDİYESİ UMRE YOLCULARINI MEDİNE'YE UĞURLADI GENÇLİK ve SPOR BAKANI DR. MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU'NDAN UŞAK'A MÜJDE ANADOLU ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ UŞAK BÜROSU'NDAN BAŞKAN CAHAN'A TEŞEKKÜR PLAKETİ UTAŞ UŞAKSPOR'A TAZE KAN BAŞKAN CAHAN'A UŞAK AŞÇILAR VE PASTACILAR DERNEĞİNDEN 'TATLI' SÜRPRİZ UŞAK BELEDİYESİ LİSELİ ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ Uşak'ın Gençlerinden, Başkan Cahan'a Teşekkür
uşak uşak belediyesi nurullah cahan futbol tenis yüzme karate yaz okulu 6 branş