UŞAK BELEDİYESİ DESTEKLİ 3. GELENEKSEL BAHARA MERHABA TENİS TURNUVASI SONA ERDİ

2-05-2019

17 – 30 Nisan tarihleri arasında Winner Tenis Kulübü ile Uşak Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlendiği 3. Geleneksel Bahara Merhaba tenis turnuvası sona erdi. Turnuvanın finalistlerine madalyaları ve sertifikaları takdim edildi.

Uşak Belediye Başkanı Sayın Mehmet Çakın’ın katılımıyla, 17 nisan 2019 tarihinde Winner Tenis Kulübü ile Uşak Belediyesi ortaklığında düzenlenen tenis turnuvasının açılışı Uşak Huzurpark’ta gerçekleştirildi. Pek çok sporcunun katıldığı turnuva 30 Nisan’da final yaptı.

Keyifli anların yaşandığı turnuvada çeşitli kategorilerde finalist olan katılımcılara ödüllerini ve sertifikalarını AK Parti UŞAK İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, Uşak Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Ünal ve Mustafa Dayıoğlu takdim etti.

Coğuplugil:  “Turnuvamız Çok Eğlenceliydi, Gelecek Senelerde Katılımın Daha Fazla Olmasını Bekliyoruz”

Çeşitli yaş ve meslek gruplarından katılımcıların olduğu turnuvada eğlenceli anların yaşandığını dile getiren Diş Hekimi Ali Coğuplugil katılımcıların profesyonel bir şekilde yarıştıklarını ve turnuva boyunca güzel arkadaşlıklar kurulduğunu belirtti. Coğuplugil, turnuvanın düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen Uşak Belediyesi’ne ve Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’a teşekkürlerini sundu.

Dinçerler: “Tenis Turnuvası Uşak İçin Çok Önemli Bir Kazanım. Desteklerinden Dolayı Başkanımız Mehmet Çakın’a Teşekkür Ederiz”

Turnuvada yarışan Uşak Kanyon Koleji Tenis Antrenörü Eyüp Dinçerler, Uşak’ta böyle bir etkinliğin düzenlemesinin Uşak için ve gençler için önemli bir kazanım olduğunu ifade etti. Gençleri spora teşvik ederek onlara her konuda imkân sunan Başkan Çakın’a teşekkür etti.

Turnuva katılımcıların ödüllerini alması ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

İlgili İçerikler: UŞAK'TA AHİLİK HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI Uşak Belediyesi - Dolandırıcılık Uyarısı UŞAK'TA SANATIN YENİ ADRESİ AKADEMİ UŞAK 2019-2020 EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR AB'NİN FİNANSÖR, UŞAK BELEDİYESİ'NİN KOORDİNATÖR OLDUĞU PROJENİN TOPLANTISI İRLANDA'DA YAPILACAK CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI ve DEVLET ÇOKSESLİ KOROSU UŞAKLILARA UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI UŞAK'TA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI UŞAK BELEDİYESİ YENİ HAL BİNASINDA MERSİS İLE YENİ DÖNEM TFF'DEN UŞAKSPOR'A MÜJDE GELDİ ŞEHRİN GİZLİ KAHRAMANLARI DAHA TEMİZ UŞAK İÇİN 7/24 ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ'NİN ÇALIŞMALARIYLA KENT KURBAN BAYRAMINA HAZIR
uşak uşak belediyesi spor turnuva tenis mehmet çakın