UŞAK BELEDİYESİ DESTEKLİ 3. GELENEKSEL BAHARA MERHABA TENİS TURNUVASI SONA ERDİ

2-05-2019

17 – 30 Nisan tarihleri arasında Winner Tenis Kulübü ile Uşak Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlendiği 3. Geleneksel Bahara Merhaba tenis turnuvası sona erdi. Turnuvanın finalistlerine madalyaları ve sertifikaları takdim edildi.

Uşak Belediye Başkanı Sayın Mehmet Çakın’ın katılımıyla, 17 nisan 2019 tarihinde Winner Tenis Kulübü ile Uşak Belediyesi ortaklığında düzenlenen tenis turnuvasının açılışı Uşak Huzurpark’ta gerçekleştirildi. Pek çok sporcunun katıldığı turnuva 30 Nisan’da final yaptı.

Keyifli anların yaşandığı turnuvada çeşitli kategorilerde finalist olan katılımcılara ödüllerini ve sertifikalarını AK Parti UŞAK İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, Uşak Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Ünal ve Mustafa Dayıoğlu takdim etti.

Coğuplugil:  “Turnuvamız Çok Eğlenceliydi, Gelecek Senelerde Katılımın Daha Fazla Olmasını Bekliyoruz”

Çeşitli yaş ve meslek gruplarından katılımcıların olduğu turnuvada eğlenceli anların yaşandığını dile getiren Diş Hekimi Ali Coğuplugil katılımcıların profesyonel bir şekilde yarıştıklarını ve turnuva boyunca güzel arkadaşlıklar kurulduğunu belirtti. Coğuplugil, turnuvanın düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen Uşak Belediyesi’ne ve Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’a teşekkürlerini sundu.

Dinçerler: “Tenis Turnuvası Uşak İçin Çok Önemli Bir Kazanım. Desteklerinden Dolayı Başkanımız Mehmet Çakın’a Teşekkür Ederiz”

Turnuvada yarışan Uşak Kanyon Koleji Tenis Antrenörü Eyüp Dinçerler, Uşak’ta böyle bir etkinliğin düzenlemesinin Uşak için ve gençler için önemli bir kazanım olduğunu ifade etti. Gençleri spora teşvik ederek onlara her konuda imkân sunan Başkan Çakın’a teşekkür etti.

Turnuva katılımcıların ödüllerini alması ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

İlgili İçerikler: Uşak Belediye Başkanlığından Dolandırıcılık Uyarısı Uşak Belediyesi Satrançseverleri Gençlik Satranç Turnuvası'nda Buluşturdu UŞAK'TA FIRIN VE PİDE SALONLARINA KAPSAMLI DENETİM Uşak'ın vitrini artık pırıl pırıl Uşak Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri Uşaklılara Keyifli Anlar Yaşatıyor Uşak Belediyesi'nden Personeline 1 Mayıs Etkinliği Uşak Belediyesi'nden Şeffaf Belediyecilik İçin Büyük Adım Naciye Merdin Uşak Belediyesi'nde Başkan Yardımcıları Belli Oldu Uşak Belediyesi 2019 Yılı Kadrolu İşçi Alımı Sözlü Sınav Sonuç Tutanakları
uşak uşak belediyesi spor turnuva tenis mehmet çakın