UŞAK BELEDİYESİ DESTEKLİ 3. GELENEKSEL BAHARA MERHABA TENİS TURNUVASI SONA ERDİ

2-05-2019

17 – 30 Nisan tarihleri arasında Winner Tenis Kulübü ile Uşak Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlendiği 3. Geleneksel Bahara Merhaba tenis turnuvası sona erdi. Turnuvanın finalistlerine madalyaları ve sertifikaları takdim edildi.

Uşak Belediye Başkanı Sayın Mehmet Çakın’ın katılımıyla, 17 nisan 2019 tarihinde Winner Tenis Kulübü ile Uşak Belediyesi ortaklığında düzenlenen tenis turnuvasının açılışı Uşak Huzurpark’ta gerçekleştirildi. Pek çok sporcunun katıldığı turnuva 30 Nisan’da final yaptı.

Keyifli anların yaşandığı turnuvada çeşitli kategorilerde finalist olan katılımcılara ödüllerini ve sertifikalarını AK Parti UŞAK İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, Uşak Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Ünal ve Mustafa Dayıoğlu takdim etti.

Coğuplugil:  “Turnuvamız Çok Eğlenceliydi, Gelecek Senelerde Katılımın Daha Fazla Olmasını Bekliyoruz”

Çeşitli yaş ve meslek gruplarından katılımcıların olduğu turnuvada eğlenceli anların yaşandığını dile getiren Diş Hekimi Ali Coğuplugil katılımcıların profesyonel bir şekilde yarıştıklarını ve turnuva boyunca güzel arkadaşlıklar kurulduğunu belirtti. Coğuplugil, turnuvanın düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen Uşak Belediyesi’ne ve Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın’a teşekkürlerini sundu.

Dinçerler: “Tenis Turnuvası Uşak İçin Çok Önemli Bir Kazanım. Desteklerinden Dolayı Başkanımız Mehmet Çakın’a Teşekkür Ederiz”

Turnuvada yarışan Uşak Kanyon Koleji Tenis Antrenörü Eyüp Dinçerler, Uşak’ta böyle bir etkinliğin düzenlemesinin Uşak için ve gençler için önemli bir kazanım olduğunu ifade etti. Gençleri spora teşvik ederek onlara her konuda imkân sunan Başkan Çakın’a teşekkür etti.

Turnuva katılımcıların ödüllerini alması ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi Oda Orkestrası Klasik Müzik Sevenleri Bir Araya Getirdi Uşak Belediyesi Kent Orkestrası Muhteşem Bir Yeni Yıl Konseriyle 2020'ye Merhaba Dedi UŞAK'TA ÜÇ BİN ÇOCUK İLK KEZ TİYATRO İZLEMENİN KEYFİNİ ÇIKARDI Uşak Belediyesi'nden Yeni Bir Sosyal Sorumluluk Çalışması Uşak Belediyesi'nden Hayvan Dostları İçin Anlamlı Proje UŞAK BELEDİYESİ VE KIZILAY ARASINDA İMZALANAN PROTOKOLLE UŞAK'A YENİ KAN ALMA BİRİMİ KURULUYOR Mevlana'nın 746. Vuslat Yıldönümü Uşak'ta Unutulmadı Türkiye'nin En Büyük Kısa Film Festivali Uluslararası Uşak Kanatlı Denizatı Kısa Film Festivali A CAPELLA UŞAK VOKAL TOPLULUĞU VE UŞAK BELEDİYESİ ÇOKSESLİ ÇOCUK KOROSUNDAN MUHTEŞEM KONSER BU KUPA UŞAK'A ÇOK YAKIŞTI
uşak uşak belediyesi spor turnuva tenis mehmet çakın