Uşak Belediyesi Sanat Akademisi'nin Galası Yapıldı

23-05-2017

Uşak Belediyesi Sanat Akademisi, 15 Temmuz Şehitleri Meydanı’nda, ses sanatçıları Yaprak Sayar ve Emre Oral Burç ile kemane sanatçısı Cafer Nazlıbaş’ın katılımlarıyla gala gecesi gerçekleştirdi.

Uşak Belediyesi Sanat Akademisi bünyesinde oluşturulan, çocuk ve yetişkinlerin oluşturduğu korolar ile mehter takımının sunum yaptığı gala gecesini, Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve eşi Halime Cahan da izledi.

Uşak Belediyesi Sanat Akademisi Sanat Yönetmeni Mutlu Keklik’in ney taksimi yaptığı gala gecesinde, tanınmış kemane sanatçısı Cafer Nazlıbaş bir müzik ziyafeti verdi. Türk sanat müziğinden şarkılar seslendiren Yaprak Sayar ve Emre Oral Burç da performanslarıyla dinleyenleri büyüledi.

Burada bir konuşma yapan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentte sanatın her yaş ve meslek grubuna hitap etmesi için ne gerekiyorsa yapıldığını ifade etti. Başkan Cahan, “Uşak, aşıklık kültürüyle ortaya çıkan bir şehir. İlimizin sanatta ve kültürde ayrı bir yeri ve önemi var. Bu noktada belediye olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Kurduğumuz akademinin kapıları herkese açıktır” dedi.

Öte yandan Başkan Nurullah Cahan, gala gecesinde mini bir konser veren Çocuk Sesler Korosu ile hatıra fotoğrafı çektirdi ve eğitmen hocalara çiçek takdim etti.

İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi - Dolandırıcılık Uyarısı UŞAK'TA SANATIN YENİ ADRESİ AKADEMİ UŞAK 2019-2020 EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR AB'NİN FİNANSÖR, UŞAK BELEDİYESİ'NİN KOORDİNATÖR OLDUĞU PROJENİN TOPLANTISI İRLANDA'DA YAPILACAK CUMHURBAŞKANLIĞI SENFONİ ORKESTRASI ve DEVLET ÇOKSESLİ KOROSU UŞAKLILARA UNUTULMAZ BİR GECE YAŞATTI UŞAK'TA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI UŞAK BELEDİYESİ YENİ HAL BİNASINDA MERSİS İLE YENİ DÖNEM TFF'DEN UŞAKSPOR'A MÜJDE GELDİ ŞEHRİN GİZLİ KAHRAMANLARI DAHA TEMİZ UŞAK İÇİN 7/24 ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR UŞAK BELEDİYESİ'NİN ÇALIŞMALARIYLA KENT KURBAN BAYRAMINA HAZIR UŞAK KAHVECİLER ESNAF ODASI'NIN ORGANİZE ETTİĞİ BULUŞMADA BAŞKAN ÇAKIN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA
uşak uşak belediyesi nurullah cahan sanat akademisi çocuk sesler korosu