UŞAK BELEDİYESİ YAZ SPOR KURSLARI BAŞLIYOR

15-06-2021

Farklı branşlarda verilecek çeşitli kurslarla Uşak’ta gençleri dopdolu bir yaz bekliyor. Her sene birbirinden renkli görüntülere sahne olan Uşak Belediyesi Yaz Spor Kursları için başvuru süreci başladı.

Yaz aylarının verimli ve keyifli geçirilmesini hedefleyen Uşak Belediyesi gençler için 10 farklı branşta düzenlenecekücretli yaz spor kursları için geri sayıma başladı.

Daha önce yüzme, tenis, basketbol, voleybol, jimnastik, binicilik, okçuluk ve futbol eğitimleri veren Uşak Belediyesi iki yeni kursu daha bünyesine kattı.

Gençlerin fiziksel ve sosyal açıdan gelişimlerini sağlayan kurslarda geleneksel ve yaygın sporların yanı sıra artık motor sporları ve carting eğitimleri deyer alacak.

25 HAZİRAN’A KADAR BAŞVURULAR ALINACAK

Öğretirken eğlendiren, yaza değer katan kurslar birer ay olmak üzere toplamda iki ayrı etapta yapılacak.

25 Haziran’a kadar başvuruları alınacak olan ilk etap 5 Temmuz’da başlayacak ve 6 Ağustos’ta son bulacak.2. etap ise 9 Ağustos’ta başlayarak 3 Eylül tarihine kadar sürecek.

Motor sporları, carting, yüzme, tenis, basketbol akademisi, voleybol ve jimnastik için Tiritoğlu Parkı’nda bulunan Aşigostore’a; binicilik ve okçuluk kursları için Uşak Belediyesi Atlı Spor ve Rehabilitasyon Merkezi’ne; Futbol Akademisi için de Uşakspor HuzurkentAltyapı Tesisleri’ne başvuru yapılabilecek.

Uşak Belediyesi Yaz Spor Kursları hakkında detaylı bilgi almak için Alo 153 hattı aranabilecek.

Henüz bu galerinin altına atanmış herhangi bir medya yoktur...
İlgili İçerikler: Uşak Merkez Bozkurt Mahallesinden Ayşe Keleş Uşak Merkez Bozkurt Mahallesinden Ahmet Şengül Uşak Merkez Fevzi Çakmak Mahallesi Sakinlerinden Halil Duman "UŞAK BELEDİYESİ'NDEN DAYANIŞMA ÖRNEĞİ" Haberi Hakkında 15 TEMMUZ DESTANI UŞAK MEYDANINDA ANILDI UŞAK'IN EN BÜYÜK ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLADI UŞAK'TA SÜPERMOTO VE OHVALE MİNİGP RÜZGARI Uşak Merkez İkisaray Mahallesinden Emine Yılmaz Uşak'ın değerleri Amfi Tiyatro'da Devleşti UŞAK'TA SÜPERMOTO HEYECANI BAŞLIYOR
uşak uşak belediyesi spor kurs mehmet çakın YAZ