Uşak Belediyesi'nden "Atatürk'ü Anma Günü" İçin Anlamlı Video

10-11-2020

Uşak Belediyesi “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” dolayısıyla bir video hazırlayarak sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşlarıyla paylaştı. Uşak’ın sınırları içerisinde yer alan, tarihi ve kültürel miras olarak nitelendirilebilecek çeşitli noktalarda çekimleri gerçekleştirilen filmde tamamen vatandaşlar oynatıldı. Uşak Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çekimler yaklaşık iki gün sürdü. Çekimlerde 15 Temmuz Şehitler Meydanı, Uşak Şeker Fabrikası, Cılandıras Köprüsü, Blaundus Antik Kenti, Dokur Evi, Ulubey Kanyonları, Atatürk Etnografya Müzesi, Uşak Tren Garı ve Taşyaran Vadisi gibi birbirinden önemli ve tarihi dokusu bulunan mekanlar kullanıldı.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” dolayısıyla yayımladığı mesajda; ömrünü bir milletin bağımsızlığı için feda eden bir liderin yaşamı boyunca sıkıntılar ve yokluklar içerisinde nasıl korkusuzca ve fedakarca çalıştığının altını çizdi. Çakın; “Ulu Önderimizin aramızdan ayrılışının 82. Yıldönümünü idrak ettiğimiz bu günde, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, vatanımız için savaşan gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Uşak Belediyesi olarak Atamızı anmak adına şehrimizin tarihi mekanlarında çektiğimiz bir video hazırladık. Ben bu vesileye çekimlerimize eşlik eden tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

Son Düzenlemeler: 10 Kasm, 2020
İlgili İçerikler: Uşak Belediyesi'nden Bir Gençlik Projesi HUZURKENT SPOR TESİSLERİNDE SUNİ ÇİM FUTBOL SAHASINA SERİLMEK İÇİN GRANÜL MALZEME ALIMI Uşak Merkez Çevre Mahallesinden Ahmet Ömür Uşak Merkez Kurtuluş Mahallesinden Hatice Kaşıkçı Doğa Sever Emekli Albaydan Uşak'a Jest Uşak Belediyesi'nden Çocuklara Büyük Müjde Uşak Merkez Aybey Mahalesinden Hüseyin İnan Toptaş En İyi Proje Artık Uşak'ta UŞAK BELEDİYESİ'NDEN SU TASARRUFU İÇİN ANLAMLI PROJE YILIN İLK KARI DÜŞTÜ, UŞAK BEYAZA BOYANDI
uşak uşak belediyesi anma mehmet çakın Mustafa Kemal Atatürk