Uşak Belediyesi'nden "Atatürk'ü Anma Günü" İçin Anlamlı Video

10-11-2020

Uşak Belediyesi “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” dolayısıyla bir video hazırlayarak sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşlarıyla paylaştı. Uşak’ın sınırları içerisinde yer alan, tarihi ve kültürel miras olarak nitelendirilebilecek çeşitli noktalarda çekimleri gerçekleştirilen filmde tamamen vatandaşlar oynatıldı. Uşak Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çekimler yaklaşık iki gün sürdü. Çekimlerde 15 Temmuz Şehitler Meydanı, Uşak Şeker Fabrikası, Cılandıras Köprüsü, Blaundus Antik Kenti, Dokur Evi, Ulubey Kanyonları, Atatürk Etnografya Müzesi, Uşak Tren Garı ve Taşyaran Vadisi gibi birbirinden önemli ve tarihi dokusu bulunan mekanlar kullanıldı.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” dolayısıyla yayımladığı mesajda; ömrünü bir milletin bağımsızlığı için feda eden bir liderin yaşamı boyunca sıkıntılar ve yokluklar içerisinde nasıl korkusuzca ve fedakarca çalıştığının altını çizdi. Çakın; “Ulu Önderimizin aramızdan ayrılışının 82. Yıldönümünü idrak ettiğimiz bu günde, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, vatanımız için savaşan gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Uşak Belediyesi olarak Atamızı anmak adına şehrimizin tarihi mekanlarında çektiğimiz bir video hazırladık. Ben bu vesileye çekimlerimize eşlik eden tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

Son Düzenlemeler: 10 Kasm, 2020
İlgili İçerikler: Uşak Merkez Aybey Mahallesinden Hüseyin Sefa Yıldrım Uşak Ulubey İnay Köyünden Veli Balaban Uşak Ulubey Büyükoturak Köyünden Mehmet Dilek Uşak Merkez Karlık Köyünden Kamil Çetin Uşak Merkez Durak Mahallesinden Hatice Yaşar Uşak Ulubey Gölbaşı Köyünden Adnan Altepe Uşak Ulubey Camikebir Mahallesinden Ayşe Uslu Uşak Merkez Durak Mahallesinden Bayram Aydemir Uşak Belediyesi, Şehre Yeni İçme Suyu Kaynakları Arıyor Uşak Merkez Karakuyu Köyünden İmine Yıldrım
uşak uşak belediyesi anma mehmet çakın Mustafa Kemal Atatürk