Uşak Belediyesi'nden "Atatürk'ü Anma Günü" İçin Anlamlı Video

10-11-2020

Uşak Belediyesi “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” dolayısıyla bir video hazırlayarak sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşlarıyla paylaştı. Uşak’ın sınırları içerisinde yer alan, tarihi ve kültürel miras olarak nitelendirilebilecek çeşitli noktalarda çekimleri gerçekleştirilen filmde tamamen vatandaşlar oynatıldı. Uşak Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çekimler yaklaşık iki gün sürdü. Çekimlerde 15 Temmuz Şehitler Meydanı, Uşak Şeker Fabrikası, Cılandıras Köprüsü, Blaundus Antik Kenti, Dokur Evi, Ulubey Kanyonları, Atatürk Etnografya Müzesi, Uşak Tren Garı ve Taşyaran Vadisi gibi birbirinden önemli ve tarihi dokusu bulunan mekanlar kullanıldı.

Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” dolayısıyla yayımladığı mesajda; ömrünü bir milletin bağımsızlığı için feda eden bir liderin yaşamı boyunca sıkıntılar ve yokluklar içerisinde nasıl korkusuzca ve fedakarca çalıştığının altını çizdi. Çakın; “Ulu Önderimizin aramızdan ayrılışının 82. Yıldönümünü idrak ettiğimiz bu günde, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, vatanımız için savaşan gazilerimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Uşak Belediyesi olarak Atamızı anmak adına şehrimizin tarihi mekanlarında çektiğimiz bir video hazırladık. Ben bu vesileye çekimlerimize eşlik eden tüm vatandaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

Son Düzenlemeler: 10 Kasm, 2020
İlgili İçerikler: Uşak Merkez Karaağaç Mahallesi'nden Mustafa Uğuz Uşak Merkez Fevzi Çakmak Mahallesi'nden Ömer Aydın Türüdü Uşak Eşme İstasyon Mahallesi'nden Yadikar Peker Uşak Merkez Fevzi Çakmak Mahallesi'nden Fatma Uzun Uşak Merkez Işık Mahallesi'nden İbrahim Kaya Uşak Merkez Atatürk Mahallesi'nden Mahmut Güngör Uşak Merkez Aybey Mahallesi'nden Halime Ferah Uşak Merkez Aybey Mahallesi'nden Medine Deniz Uşak Merkez Fatih Mahallesi İsmail Arıcan Uşak Merkez Ünalan Mahallesi'nden Zennure Çınar
uşak uşak belediyesi anma mehmet çakın Mustafa Kemal Atatürk